Videoovervågning – for familiens trygheds skyld

14 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvert år begås i titusindvis af indbrud i danske hjem. Langt størstedelen af disse sker med berigelse som formål, og finder således sted mens beboerne ikke er hjemme.

Selv om dette scenarie er at foretrække når nu det endelig skal være, er det stadig en temmelig grænseoverskridende oplevelse. Det at være udsat for indbrud i eget hjem kan efterlade hele familien i en følelse af utryghed og stress.

Mange mennesker, som har været udsat for indbrud i deres private hjem, udtaler at de i tiden derefter har haft svært ved at sove – for tænk hvis tyvene kom igen. Børnene kan have vanskeligt ved at føle sig trygge og sikre alene på deres værelser. Og man vil måske have svært ved at forlade boligen i kortere eller længere tidsrum, af frygt for at hændelsen skal gentage sig.

Du kan beskytte din bolig mod indbrud med videoovervågning

Derfor handler det om at forebygge indbrud inden det finder sted. Der er rigtig mange lavt hængende frugter som er lige til at plukke når det gælder indbrudssikring.

videoovervågning

Du bør først og fremmest skifte alle låsene i huset ud med moderne og top sikre af slagsen. I samme anledning er det en god idé at sikre større vinduespartier med låse forsynet med indvendig vrider. På den måde kan man effektivt forhindre tyven i at stikke af med større koster.

Samtidig bør du investere i et alarm system som kan varsko såvel naboer som en alarm central med mulighed for udsendelse af vægter. Dette giver tyven et meget kort tidsrum til at gennemføre sit forehavende.

Endelig kan du med stor fordel opsætte overvågningskameraer såvel uden for huset som i alle rum. Synligt opsat videoovervågning kan skræmme tyvene væk, og samtidig levere nyttig dokumentation til brug for politiet i forbindelse med opklaringsarbejdet.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til videoovervågning hos dkkamera.dk.

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler