Opgrader dit hus med nye døre

29 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

En virkelig undervurderet ting, når det kommer til ens hus eller sommerhus, er dørene. Både ind og udvendig. Din boligs døre er i den grad med til at udtrykke din boligs visuelle udtryk, på lige fod med dine møbler og billeder eller farven.

Udvendig er dine døre lige så vigtige som dine vinduer og farven på murene. Derfor bør du overveje om det er noget du skal udskifte. Især hvis de samtidig er af ældre dato og måske ikke yder en god isolering til huset. Du kan se flere døre hos Klarfônster. 

Ytterdörrar

Tænk dig godt om inden

Inden du bestiller dine nye døre, er det vigtig at du tænker dig godt om. Især fordi du ikke kan levere dem tilbage, da de typisk laves efter mål. 

Udover det visuelle, som ikke skal undervurderes, skal du overveje om du skal ændre på målene. Måske skal dine døre være større, eller måske vil det være en god ide med en eller to fastkarmsvinduer og dermed få mere lys.

Måske bør du få en større terrassedør, gerne med vinduer. Dermed får du mere lys ind i din bolig og vender dørene ud af, vil det visuelt også virke som om du har fået en større stue. 

Du skal også overveje om dørene skal vende ind eller ud af. Ved at have døre der vender ud af, vil du bedre kunne udnytte pladsen, især i en lille entre. Du skal dog huske at tage hensyn til hvilken side døren åbner ud fra. Har du valgt den forkerte side, skal du først lukke døren før du kan tænde lyset. Du skal også huske at sikre dig at døren ikke rammer ind i taget eller ind i tagrenden.

Sidst men ikke mindst skal du beslutte om du skal bruge den samme nøgle til alle døre eller om du hellere vil have flere.

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler