Hvorfor du bør overveje gulvafhøvling

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du har købt en ældre bolig, der trænger til en kærlig hånd, så er der mange projekter, som du kan kaste dig over. Det kan være, du skal have renoveret væggene i adskillige rum eller have bygget nye rum til, så alle familiemedlemmer kan få sit eget værelse. Det er en større proces, der trænger en del planlægning fra din side.

Måske du har gulv, som du ikke kan få dig selv til at fjerne helt. Det kan være du kun behøver gulvslibning eller gulvafhøvling for at få gulvet smukt igen? Læs med her, hvor vi vil komme omkring de fordele, der er ved gulvafhøvling.

 

 

1. Grundigere behandling

Med gulvafhøvling kan du virkelig få bugt med gammelt og slidt gulv. Ved gulvafhøvling bliver der nemlig afhøvlet dybere i træoverfladen, end ved f.eks. gulvslibning. Hvis du har gammelt gulv, der virkelig trænger til en kærlig hånd, så kan du overveje at få høvlet dine gulve. 

Det er kun ved gulve, der er stærkt medtaget eller som har fået en del mærker på sig over tiden, som kan holde til gulvafhøvling. Hvis du har relativt nyt gulv, så kan du overveje kun at få slebet dine gulve. For at få mest ud af situationen, så er det bedst du henvender dig til et professionelt gulvfirma. Her kan du få sendt en gulvlægger ud og få set til tilstanden af dine gulve.

 

2. Du sparer penge

Hvis du har original gulv, så er det dumt at smide en masse penge efter noget nyt. Ofte er det originale gulv i sådan godt kvalitet, at du kan puste liv i det gamle trægulv med simpel gulvafhøvling. Det er betydelig billigere for dig at få høvlet gulvene, fremfor at du skal have lagt helt nyt gulvbelægning på. Medmindre din gulvlægger vurderer dit gulv til at være for gammelt eller råddent, så rådes det til, at du lytter på de professionelle. 

Med det rette gulvservice, så kan du få det gulv, som du altid har drømt om. Du kan finde dygtig gulvservice via dette link: https://dbf-gulvservice.dk/gulvafhoevling/ 

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler