Find din nye faste tandlæge i Vallensbæk

06 juli 2021 Astrid Pedersen

Har du været til tandlæge i år? Så er det nok snart på tide at komme af sted. I hvert fald hvis du ønsker at bevare dine tænder sunde, stærke og smukke hele livet igennem.

Så er det nemlig nødvendigt at supplere den daglige mund hygiejne med regelmæssige besøg hos tandlægen. Og det helst en gang hvert halve eller hele år.

Hvorfor gå så tit til tandlæge?

Måske synes du det er overkill at besøge tandlægen en til to gange hvert eneste år. Du børster jo tænder hver dag, renser med tandtråd, og skyller lejlighedsvis med særligt mundskyl. Dine tænder fejler intet og du har ikke så meget som et hul. Og du har hverken mærket noget til tandpine eller blødninger fra dit tandkød som kunne give anledning til alarm.

Men her skal du tænke på at du ikke altid vil kunne se problemerne mens de er i anmarch. Dine tænder kan fremstå nok så nydelige på overfladen, og dit tandkød ligeså. Men der kan sagtens skjule sig ansatser til alskens dårligdomme på steder som du ikke kan se med det blotte øje.

Under tandkødets rand kan der danne sig tandbylder som kan forårsage farlig betændelse i såvel gummer som kæbe. Du kan have syreskader mellem dine tænder som med tiden kan udvikle sig til karies (huller i tænderne).

Sådan en omgang kan i værste fald resultere i rodbehandling eller udtrækning af tande. Og hvis parodontose får lov at udvikle sig uden tandlægens forebyggende behandling kan du ende med at kigge på meget dyre, langtrukne og smertefulde forløb.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Vallensbæk?

Er du bosat syd for København kan du med fordel vælge Tandlæge Mille Kjær som din faste tandlæge. Du finder klinikken centralt beliggende på Vallensbæk Strandvej i Vallensbæk. Klik ind og bestil tid på https://www.milletand.dk/ 

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler