Få misbrugsbehandling på et misbrugscenter i Århus

14 april 2020 Astrid Pedersen
Få misbrugsbehandling på et misbrugscenter i Århus

Bor du under samme tag som en person, som inden for det seneste stykke tid har udviklet et misbrug af alkohol eller receptpligtig medicin? Så ved du sikkert alt om hvor smerteligt det er at skulle leve med et sådant misbrug. Faktisk er det typisk den misbrugsramte selv, der lider mest. De pårørende, som ser et elsket menneske forfalde, vil føle sorg og afmagt døgnet rundt. Og du er helt sikkert interesseret i at få din gamle kæreste eller ægtefælle tilbage sådan som han eller hun var forud for misbrugets begyndelse.

Hvordan kan jeg hjælpe min misbrugsramte kæreste eller ægtefælle?

du bør altid få hjælp, når det handler om afvænning og misbrugscenter – og denne hjælp kan du få på et professionelt misbrugscenter. Et misbrugscenter vil have de stærkeste forudsætninger for at hjælpe såvel dig med den svære konfrontation som din pårørende med at slippe ud af afhængighedens kløer.

Hvor finder jeg et kvalificeret misbrugscenter i århus?

Hvis du således er på udkig efter et misbrugscenter, som kan hjælpe din misbrugsramte pårørende, og er i bosat i nærheden af Århus, kan du med fordel vælge Behandlingscenter Søby Park. Behandlingscenter Søby Park er et velrenommeret misbrugscenter i smukke omgivelser og med en fast stab af professionelt personale, som både tæller behandlere, sundheds professionelle og misbrugskonsulenter.

En misbrugskonsulent er en person, som er blevet afvænnet fra et misbrug gennem en behandling som ligner den din kæreste eller ægtefælle skal modtage. Således vil en misbrugskonsulent altid kunne relatere til de kriser, man som misbrugsramt gennemgår i løbet af et behandlings forløb, og de afsavn, man lider.

Din kæreste eller ægtefælle vil ikke have adgang til stimulanser, receptpligtig medicin eller rusmidler under sit ophold på Behandlingscenter Søby Park. Til gengæld vil han eller hun døgnet rundt kunne kontakte en misbrugskonsulent for en snak og et forstående skulderklap.

Du kan læse mere om misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Søby Park på behandlingscentersoebypark.dk

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler