Få flotte gulve med en afhøvling

31 august 2020 Lotte Hindsberg

Mange danske huse og især lejligheder fra tidspunktet omkring det 19ende århundrede har smukke trægulve. Det betyder at det er gulve der er over 100 år gamle og det kan være nødvendig fra tid til anden enten af få den afhøvlet eller slebet så de forsat holder sig flotte. Der vil over tid uanset hvor omhyggelig man er komme skidt og snavs ned i træet og efter en årrække kan sæbe ikke holde dem pæne.

Afhøvling af gulve eller en slibning er noget man selv kan gøre, men det er et tidskrævende job. Du skal regne med at det tager omkring 1-2 dage pr. værelse, alt efter hvor stort værelset er og hvor meget der skal afhøvles af gulvet. 

Få en professionel til at afhøvle dine gulve

Hvis du ikke har tid eller lyst til selv at kaste dig over projektet, kan du med fordel få en professionel gulvmand til at afhøvle dine gulve. Når du skal finde den rigtige til at afhøvle gulvene, er det vigtigt at du kontakter flere og få et tilbud. Ikke alene får du en ide om prisniveauet, men du undgår både ved en fejltagelse at sige ja til den dyreste i området, men også at du siger ja til den billigste, der måske har afgivet et så billigt et tilbud at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt og du står tilbage i bedste fald med halvfærdige gulve. De kan i værste tilfælde være ødelagte og det kan blive svært at få dem pæne.

Inden du vælger en gulvmand, er det samtidig en god ide at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Det kan du enten gøre ved at bede om referencer eller du kan undersøge, hvad der står på hjemmesider som Trustpilot. Husk at tage det skrevne med et gran salt.

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler