Få en hjælpende hånd til renoveringen hos dit malerfirma i København

27 november 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle flytte ind i din nyindkøbte københavner lejlighed – eller har du måske ligefrem erhvervet dig et hus inden for bygrænsen? Så ser du sikkert frem til at komme i gang med din tilværelse som københavner.

Det er der ikke noget at sige til. Landets hovedstad sværmer med muligheder for såvel den travle fuldtids ansatte og den unge iværksætter som for den studerende eller for familien som gerne vil tilbyde børnene det bedste. Når man bor i København er alting lige rundt om hjørnet – de bedste muligheder for indkøb og shopping, et væld af kultur og fritids tilbud, et hav af sports klubber og foreninger, og selvfølgelig en masse virkelig gode skoler og daginstitutioner.

Både børn og voksne kan have glæde af storbyen, og derfor er I sikkert ivrige efter at komme i gang med indflytningen. Men her bør I tøve en kende, og overveje om det ikke var smart at vente et par uger med at rykke møbler og tæpper på plads. Det er nemlig mens boligen står tom at håndværkerne har de bedste forudsætninger for at komme i bund med deres opgaver som for eksempel gulvafslibning og efterbehandling eller indvendig maling af stuer og værelser.

Kan vi ikke bare selv male væggene?

Måske tænker du at I selv kan forestå malerarbejdet efter I er flyttet ind. Det er vel bare et spørgsmål om at dække møbler og gulve af så der kan blive smurt noget maling på væggene. Men malerarbejdet kan godt vise sig at være mere omfattende end som så. Og da I reelt ikke kender væggenes tilstand og beskaffenhed er det en rigtig god idé at overlade denne opgave til en kompetent og erfaren maler.

Du kan altid indhente et skarpt tilbud på malerarbejde i din nye bolig hos din lokale afdeling af Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk.

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler