Få den bedste pris på ny emalje i badekar

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er så lækkert at have sit helt eget badekar. Det at kunne tage et varmt karbad lige præcis når man har lyst er ren luksus.

Men hvis emaljen på badekarrets inderside er grim og skrammet, eller den er misfarvet på grund af slitage og aflejret kalk, er det knap så appetitligt. Og et sådant badekar bør hurtigst muligt sættes grundigt i stand hvis det fortsat skal kunne bruges til karbad.

Hvad er prisen på en renovering af badekar?

Hvis dit badekar skal forsynes med en ny emalje er det en god idé at få en professionel badekarsmaler til at foretage en vurdering af emaljens tilstand og badekarrets generelle beskaffenhed. På det grundlag vil en erfaren badekarsmaler kunne komme med en pris på emaljering af badekar.

Prisen kan således variere, men det vil helt sikkert altid være billigere at lade emaljen i et gammelt badekar reparere i stedet for at skrotte badekarret til fordel for et nyt. Der er nemlig rigtig meget arbejde forbundet med udskiftning af badekar. Og det kan sagtens ske at der skal dyre autoriserede fagpersoner ind over projektet.

Når du vælger at lade dit badekar reemaljere tager det kun cirka fire timer. Den eneste fagperson som skal på banen er din badekarsmaler. Og du kan være sikker på at du slipper langt ed en meget lavere pris.

Hvem kan reemaljere mit gamle badekar?

Hvis du leder efter en dygtig badekarsmaler i nærheden af din bolig i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er en erfaren badekarsmaler med mange emaljerings projekter i bagagen.

Foruden renovering af badekar forestår Emaljespecialisten også emaljering af fliser, klinker og håndvaske. Du kan således altid regne med en professionel behandling – og en god pris på emaljering af badekar – når du lader Emaljespecialisten forestå reparation af emaljen.

Du kan læse mere på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler