Byg en legeplads til barnet hjemme i haven

23 november 2020 Astrid Pedersen

Alle forældre kender vigtigheden af at barnet får frisk luft, motion og socialt samvær med andre børn. Derfor er det din pligt som far eller mor at sørge for at barnet er ude og lege hver eneste dag. Det er i denne forbindelse nærliggende at ledsage barnet til den nærmeste offentlige legeplads og holde øje med at han eller hun leger på gynger, vipper, rutsjebaner eller legetårn.

Men det er ikke alle børn som er gearet til legepladser og den stress der kan følge med leg på en sådan. På en legeplads kommer børn i alle størrelser og på forskellige alderstrin. Nogle børn er mere udfarende og aggressive i deres leg, hvilket kan virke voldsomt på det mere følsomme og måske generte barn.

Hvis dit barn vægrer sig ved at gå på legeplads er det således vigtigt at du selv skaber de rette trygge rammer for barnets udfoldelse, således at din lille søn eller datter kan komme ud og lege på egne præmisser. Og dette kan du for eksempel gøre ved at opføre en legeplads i haven.

Hvordan kan jeg bygge en legeplads i min have?

Du behøver ikke at være den store forkromede gør det selv mand – eller dame – for at opføre en flot og funktionel legeplads til dit barn.

En legeplads i haven behøver heller ikke at koste spidsen af en jetjager, eller fylde hele græsplænen. Det kan faktisk for ganske få midler og med et minimum af anstrengelse lade sig gøre at opføre en legeplads som kan give barnet mulighed for timevis af leg og underholdning – eventuelt sammen med et par legekammerater. Du har blot brug for lege redskaber i ordentlig kvalitet. Disse kan købes forskellige steder, blandt andet online.

Så længe du sørger for at de lege redskaber du køber til din legeplads er godkendte ifølge danske standarder kan du trygt stille dem op i haven – til glæde for dit barn. Læs mere på https://husblog.dk/mangler-du-en-legeplads-til-din-have/ 

Flere Nyheder

06 september 2021

Find en bilforhandler